Dacia otkrila nove modele Sandero i Sandero Stepway

Dacia otkrila nove modele Sandero i Sandero Stepway

Dacia otkrila nove modele Sandero i Sandero Stepway

Kompanija Dacia je objavila prve fotografije obnovljenih modela Sandero i Sandero Stepway

Javnost je konačno dočekala prve informacije o trećoj generaciji Sandera, koja i ovaj put pored osnovne dolazi i u Stepway verziji. Kao najavu, Dacia je objavila tek nekoliko a naknadno će biti objavljeni tehnički detalji i premijera.

Ono što je poznato je privlačan dizajn, samo vozilo je nižeg i šireg izgleda, dok na prednjem dijelu dominiraju nova LED svjetla dnevna svjetla Y oblika koja, kako je najvaljeno predstavljaju novi dizajnerski potpis Dacie. Novi modeli takodjer dobivaju na zadnjem dijelu LED svjetla Y oblika, a sam stražnji dio je zaobljeniji i dizajnerski svakako bolje riješen. Pogled na bok vozila također otkriva ljepši i svježiiji dizajnerski izraz.

Prema najavama, unutrašnjost će također doživjeti zančajna osvježenja, a jedna od najznačajnijih novina je centralni tablet smješten u vrhu središnje konzole.

Prema najavama iz Dacije, u prvoj verziji javnosti će biti ponuđeni Dacia Sandero i verzija Dacio Sandero Stepway dok nema više objavljenih informacija o verzijama Dacia Logana kao ni o verziji Dacia Logan Karavan.