PGM i globalna mreža AWP nastavljaju sa uspješnom saradnjom

PGM i globalna mreža AWP nastavljaju sa uspješnom saradnjom

    PGM Assistance BH            Allianz Assistance - We Secure Your Future

AWP asistencija je renomirana kompanija koja pruža širok spektar usluga majstora u kući za korporativne klijente kao što su električarski, vodoinstalaterski, stolarski, usluge opravke brava i mnogi drugi poslovi. Servisi AWP-a usmjereni su na pružanje visokokvalitetne i profesionalne podrške klijentima, pružajući klijentima usluge majstora u njihovim domovima.

Ovom saradnjom, PGM dokazuje lidersku poziciju na tržištu asistencija u BiH i pružanjem usluge majstora u kući korporativnim klijentima AWP-a, kao što su banke, osiguravajuće i leasing kompanije stavlja se u red visokoprofesionalnih provajdera usluga asistencija. Naši timovi stručnog osoblja i majstora će biti na raspolaganju za rešavanje različitih zahteva, kao što su popravke, održavanje i druge zanatske usluge. Bez obzira da li je u pitanju električarski kvar, curenje vode, ili popravka brave na vratima, te nameštaja, naši majstori će biti tu da brzo i efikasno riješe sve probleme.

Naša usluga majstora u kući je fleksibilna i prilagođena individualnim potrebama naših korporativnih klijenata. Možemo pružati usluge na redovnoj osnovi ili prema potrebama, u skladu sa zahtevima klijenata. Uvjereni smo da će ova saradnja sa AWP asistencijom omogućiti našim korporativnim klijentima da imaju pouzdanog i stručnog partnera za sve njihove potrebe majstorskih usluga u kući.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *