Nova Dacia Jogger: Između karavana i crossovera

Dacija je predstavila novi model sa sedam sjedišta koji kombinira oblik karavana i crossovera.

Dacia Sandero Stepway je započela novu generaciju modela rumunskog proizvođača koja kombinira praktičnu mješavinu karavana i crossowera. Uspješnost ranijeg modela Stepway Lodgy je prepoznata i nastavljena ponudom novog modela sa novim imenom, a to je Jogger

Novi model Jogger je dug 4,55 metara i u ponudi je sa pet ili sedam sjedišta, a imajući u vidu politiku Dacije da svojim kupcima ponudi izvrstan odnos uloženog i dobivenog uz robusne i sve ljepše dizajnirane modele, jasno je da Jogger predstavlja ozbiljnog igrača za naše tržište.

Prostran prtljažnik sa maskimalnom zapreminom od 1819 litara tj. zavidnih 708 litara sa pet sjedišta, te veliki broj praktičnih pretinaca u koje je moguće spremiti čak dodatnih 24 litre više su nego dobar adut onima kojime prostor važan.

Pogonski agregat sa tri cilindra i turbo punjačem poznat iz ranijih modela Sandera i Sandero Stepway je već u standardnoj ponudi, dok je turbo benzinski agregat sa 110 konjskih snaga i kombiniranim 6-stepenim mjenjačem najsnažniji dostupan pri čemu Dacia ne planira prodaju Joggera na našem tržištu sa dizelskim agregatom. Onim štedljivijima je na raspolaganju Eco-G model pokretan plinom.